Βσασιλακόπουλος-Τσαγκρώνης όρισαν τον τελικό του Προμηθέα στην έδρα της...αγαπημένης τους ομάδας!

Δημοσιεύτηκε: 29/03/2021 - 17:55

Τον προημιτελικό Παναθηναϊκός-Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών όρισε εκ νέου η ΕΟΚ. Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 10 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ, αλλά αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στο «στρατόπεδο» των «πρασίνων».
Μαζί με αυτό το παιχνίδι αναβλήθηκε και ο ημιτελικός της διοργάνωσης, όπου το «τριφύλλι» ή οι «κυανοκίτρινοι» θα αναμετρηθούν με το Λαύριο. Αντίθετα, έγιναν κανονικά οι υπόλοιποι τρεις προημιτελικοί και ο άλλος ημιτελικός του Κυπέλλου, όπου ο Προμηθέας νίκησε στην παράταση 76-69 τον ΠΑΟΚ και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό.
Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι ο αγώνας του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι θα λάβει χώρα τη Μεγάλη Τρίτη (27/4). Επίσης, η ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι ο νικητής αυτής της αναμέτρησης θα δώσει τον ημιτελικό με το Λαύριο τη Μεγάλη Πέμπτη (29/4) και πως ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα (5 Μαΐου) στο ΟΑΚΑ.
Ο Προμηθέας έχει ήδη πάρει εισιτήριο για τον τελικό, τον οποίο η ΕΟΚ όρισε ουσιαστικά στην έδρα του Παναθηναϊκού, που κατά μπάσα πιθανότητα θα είναι ο άλλος φιναλίστ.