Άγριος καβγάς σε ραδιοφωνικό στούντιο - Βραζιλιάνος και Αμερικανός έπαιξαν «ξύλο» σε ζωντανή μετάδοση

Δημοσιεύτηκε: 08/11/2019 - 16:05

Άγριος καβγάς ξέσπασε σε ραδιοφωνικό στούντιο μεταξύ ενός Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, υποστηρικτή του Μπολσονάρου, και ενός Αμερικανού συναδέλφου του, που θεωρείται «εχθρός» του προέδρου της Βραζιλίας.
Οι δύο άνδρες συνομιλούσαν σε στούντιο, με τη συζήτηση να μεταδίδεται μάλιστα σε live streaming. Κάποια στιγμή οξύνθηκαν τα πνεύματα, με τον Αουγκούστο Νούνες, Βραζιλιάνο αρθρογράφο, να λέει ότι δικαστής θα έπρεπε να απομακρύνει τα υιοθετημένα παιδιά του συνομιλητή του, Γκλεν Γκρίνγουολντ.
«Αυτό που μόλις είπε ήταν το χειρότερο και πιο αηδιαστικό πράγμα που έχω δει στην καριέρα μου ως δημοσιογράφος», ήταν η απάντηση του Γκρίνγουολντ και κάπου εκεί άρχισε ο καβγάς.
Το βίντεο με το επεισόδιο
Ο Βραζιλιάνος συνέχισε να επαναλαμβάνει την άποψή του, ο Γκρίνγουολντ τον αποκάλεσε δειλό και ο Βραζιλιάνος σηκώθηκε να τον χτυπήσει. Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, αντάλλαξαν μερικά χτυπήματα, αλλά μπήκαν άνθρωποι του σταθμού στη μέση και τους χώρισαν.

BREAKING NEWS: @theintercept journalist @ggreenwald was punched by VEJA columnist Augusto Nunes after calling him "coward". The scuffle happened during a program on radio station Jovem Pan #BrazilianReport #AugustoNunes #GlennGreenwald pic.twitter.com/0GI0nMUHbP
— The Brazilian Report (@BrazilianReport) November 7, 2019