Τραγωδία για εκατομμυριούχο οικονομολόγο - Έχασε την 15χρονη κόρη του σε τροχαίο με γουρούνα

Δημοσιεύτηκε: 11/07/2019 - 13:40

Τη στιγμή που έπαιζε κρίκετ με φίλους ενημερώθηκε ο Μπεν Γκόλντσμιθ ότι η 15χρονη κόρη του σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με "γουρούνα". Όπως ανέφεραν αυτόπτες, παράτησε το παιχνίδι στα μισά, πήρε τους δύο μικρότερους γιους του, τον Φράνκι 13 ετών και τον Άιζαν 11 και έφυγαν εσπευσμένα.
Ο εκατομμυριούχος οικονομολόγος εγκατέλειψε τον αγώνα που έδινε η δική του ομάδα στο Σάρεϊ και βιάστηκε να φθάσει στο Σόμερσετ να δει την Ίρις Άναμπελ στο νοσοκομείο. Φεύγοντας είπε στους συμπαίκτες του ότι η κόρη του συγκρούστηκε με τη γουρούνα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν θεωρείτο ότι τα τραύματά της ήταν τόσο βαριά ώστε να της στοιχίσουν τη ζωή.
Ο Μπεν και η πρώην σύζυγός του Κέιτ Ροτσάιλντ έχουν συγκλονιστεί από τον θάνατο της κόρης τους στο αγρόκτημα της οικογένειας. Ασθενοφόρο κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας στο Σόμερσετ για να παραλάβει την τραυματία.
Η Ίρις ήταν κόρη της κληρονόμου των Ροτσάιλντ, Κέιτ, η οποία διέμενε στην εξοχική κατοικία τη στιγμή της τραγωδίας.
Η Ίρις ήταν σε όχημα, που προσομοιάζει σε γουρούνα και μικρό τζιπ. Μαζί της ήταν κι ένας φίλος. Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν νοσηλευτικό ελικόπτερο, μονάδα διαχείρισης κρίσιμων περιστατικών και ασθενοφόρο αλλά και δύο ομάδες νοσηλευτών.
Η Ίρις ήταν το πρώτο παιδί του περιβαλλοντολόγου και οικονομολόγου Μπεν και της πρώην συζύγου του Κέιτ των οποίων η κοινή περιουσία ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια λίρες. Πήραν διαζύγιο το 2012 και η Κέιτ είχε σχέση με τον Αμερικανό ράπερ Τζέι Ιλεκτρόνικα.
Η 15χρονη φοιτούσε εσώκλειστη σε σχολείο θηλέων στο Μπακιγχαμσάιρ, όπου τα ετήσια δίδακτρα αγγίζουν τις 12.980 λίρες. Μόλις άρχιζε τις καλοκαιρινές διακοπές της στο αγρόκτημα του πατέρα της.
Πηγή: Daily Mail