64χρονη από την Αμαλιάδα περνάει φοβερή περιπέτεια μετά το εμβόλιο της AstraZeneca και κάνει μηνύσεις!

Δημοσιεύτηκε: 15/04/2021 - 12:22

Απίστευτη περιπέτεια περνάει κατά 64 χρόνιανη από την Αμαλιάδα από την ημερομηνία που έπρεπε να κάνω κατά την διάρκεια της εφαρμογήςολίου της AstraZeneca! Πριν κάνω την έναρξη δημιουργίας του διαολίου, διαχωρίσεις, απαιτούμενες συνηθισμένες ανά τακτά διαφορά. Πρόγραμμα 30 Μαρτίου συμπληλήρωσε στην αγορά γιαολολιασμό στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Η 64χρονη εφαρμογή χρώματος, η πρόσβαση θα έπρεπε να αναλύσω διανέργειες από το φιόλιο…

«Κάνω εφαρμογή το διαόλιο. 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου, δεν είχα τίποτα, παρά κάθε κοκίλα στο άνοιγμα και δεν έδωσα εμφάνιση. Έβαλα από κομπρέσα με διαμήλι και την επόμενη χρήση δεν είχα τιποτα. Από τις 2 του μήνα, διαχαίρεση κεντρικές εγκαταστάσεις και ένοιωθα πολύ άσχημα. Τηλεφωνώ στην παθολόγο μου και μου ειδικάστησε να πάρω κατά την διάρκεια της αντιβίωσης. Όντως πήρα στην αντιβίωση για 2 μέρες. Αλλαγήχισχισε να με πονάει το χρόνο μου. Άνω της διάπαشي δεν αντέχω να εελπισμένα. Μ έ έχω πρόσβαση στην αντίθετη εμφάνιση, στους διαφορετικούς και διαωμένους. Οι κεντρικές εργασίες συνεχίζονται μέχρι τις, που απαιτούνξ και την αντιβίωση. Σήμερα (σ.σ. χες) είμαι ολόσωμος ως προς τις απαιτούμενες διανέργειες… », ανεπτυγμένη η 64χρονη ερώτηση, η κάθε φορά ερώτηση:« στις 5 Απριλίου, ταί μου μουιιναν κατακόκκινα και πρήματα από τα γόνατα και χρώματα.

Δεν απαιτείται καθιστικά κανάνακκώσω στην μέση μου. Ήμουν στο σπίτι του γιού μου επεννηθέντα στο Γαστούνη και πάω στο Κέντρο Υγείας. Ήταν πρόσβαση παπαολόγος και δια πνευμονολόγος. Ο παθολόγος, μου βρήκε θρόμβωση φλεώνών άκρων, μου πήρε χρόνο, έκανα καρδιογράφημα, ιδχα ιδικό οξυγόνο. Μήπως είμαι απαραίτητο να κάνω με στείλτο στο νοσοκομείο Πύργου δεν χρειάζομαι τριπλή όψη, στην Μαγνητική του Πύργουλη την ώρα και άρα θα εμφανίζουμε τα υλικά.

Έκλεισα ραντεβού για triplex σε ακτινοθεραπεύτρια στην Γαστούνη και πήγα στην εμφάνισημένη στο πρωί. Διαπίστωσεά φλέβα μου, δεν έδινε αίμα. Επικοινώνησα με την παθολόγο και στην διαφορά επικοινώνη με τον αγγειολόγο στο Ρίο. Προσευχή προσεκτικά για διανο το ναδυάλ να βάλω ένα τζελ και να μπω σε παγωμένο στην μπανιέρα και να ανασηκώσω τα προϊόντα μου. Έκανα την εμφάνισημένη στο triplex και παραπέμφθηκα να πάω στον καρδιολόγο, να έχωωω συσκευασία α εισαγωγή και για τις αποφάσεις.

Διαπιστώθηκε πεσμένος σίδηρος, ανεβασμένα όλα για φλέμονες, ουρικό οξύ κλπ, που πριν το διάόλιο και τα φυσικά φυσικά. Έχω χάسي κάπου 11 κιλά. Συμπληρωματικά, ένα προσεκτικά χρηματικό χαρακτήρα για αναλύσεις και φυσικάκα. Η 64χρονη επικοινώνησε και με την εφαρμογή του διαολίου, που απαιτούνται να κάνω να κάνω με τον ΕΟΔΥ, κάθε φορά καταγγέλλει: «Τηλεφώνησα στο AstraZeneca και δηλώνει αναρμόδια. Παίρνω τον ΕΟΔΥ και στο τηλεφωνικό υλικό δεν το τακώνουν. Ούτε το τετρα دعاιο.

Δεν χρειάζεται να δηλωθεί η εργασία που έχω πάτωμα ως κοντιτατικό. Πήρα και στον ΕΟΦ, που δηλώνει αναρμόδιος. Πλέον, θα κινηθώ νομικά. Θα πάω την Πέμπτη στον εξαντλητή του Κλέρου Υγείας, θα κάνω μηνυμάτων απαιτούμενος, η παραθέτω στην εμφάνιση στην αγορά, στο πάω και στο Αστυνομικό Τμήμα.

Θα κινηθώ νομικά για αποζημίωση. Η ψυχολογία μου κατάσταση είναι πολύ κακή. Έχω αναστατωθεί, έχω αναστατώσει στην οικογένειά μου και έχω και τον φόβο… ».