Ανδρέας Μαζαράκης: Η ηγεσία και το σύνολο των στελεχών της ΝΔ στηρίζουν τον Νίκο Παπαδημάτο

Δημοσιεύτηκε: 22/03/2019 - 22:50

Από την ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής δήλωση του προέδρου της Ανδρέα Μαζαράκη, σύμφωνα με την οποία η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η ΝΟΔΕ Αχαΐας και το σύνολο του πολιτικού προσωπικού του κόμματος, στηρίζουν για τον Δήμο Πατρέων την υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδημάτου και την Δημοτική Παράταξη «Πάτρα Ενωμένη».
Σύμφωνα με τη δήλωση του κ. Μαζαράκη, η Νέα Δημοκρατία προχωρά για μία ακόμη φορά στην συγκεκριμένη ανακοίνωση, απαντώντας σε κύκλους "που εργάζονται στο παρασκήνιο και σπερμολογούν προκειμένου να προσποριστούν μικροπολιτικά οφέλη. Προσθέτει δε, οτι ο στόχος των συγκεκριμένων κύκλων είναι η αποσυσπείρωση του κόμματος την ώρα που η Παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος αποκτούν όλο και αυξανόμενη δυναμική στην πόλη και δεκάδες συμπολίτες μας στελεχώνουν τον συνδυασμό νίκης του αυριανού Δημάρχου", και με σκοπό " τη δυσκολία τους να προσπεράσουν τις δικές τους αδυναμίες"
Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέα Μαζαράκη έχει ως εξής:
"Για μία ακόμη φορά, κύκλοι που εργάζονται στο παρασκήνιο, σπερμολογούν προκειμένου να προσποριστούν μικροπολιτικά οφέλη.
Χρησιμοποιώντας γνωστές τακτικές, επαναφέρουν μεθοδευμένα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία δήθεν η Νέα Δημοκρατία δεν έχει δώσει στήριξη σε υποψήφιο για τον Δήμο Πατρέων.
Ο στόχος τους προφανής: Την ώρα που η Παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος αποκτούν όλο και αυξανόμενη δυναμική στην πόλη και δεκάδες συμπολίτες μας στελεχώνουν τον συνδυασμό νίκης του αυριανού Δημάρχου, να επιτύχουν με δόλια και πλάγια μέσα την αποσυσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο σκοπός τους επίσης προφανής: Η  δυσκολία τους να προσπεράσουν τις δικές τους αδυναμίες.
Για τελευταία φορά, ρητά και κατηγορηματικά ξεκαθαρίζουμε: 
Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας,, η ΝΟΔΕ Αχαΐας και το σύνολο του πολιτικού προσωπικού του κόμματος, στηρίζουν για τον Δήμο Πατρέων την υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδημάτου και την Δημοτική Παράταξη «Πάτρα Ενωμένη»
Και κάτι τελευταίο προς όσους σπερμολογούν: Όποιες προσπάθειες και να κάνουν, θα πέσουν στο κενό. Ο ευθύς λόγος ήταν πάντοτε ξεκάθαρος και παράγεται στο φως της ημέρας. Ο λόγος του παρασκηνίου και της πολιτικής λάσπης, παραμένει στα σκοτεινά υπόγεια. Εκεί ακριβώς όπου παράγεται."
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Νο.Δ.Ε. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ
Ανδρέας Μαζαράκης