Με φόρα για Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κατεβαίνει ο Κώστας Σπηλιόπουλος! Συσπειρώνει ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις!

Δημοσιεύτηκε: 09/11/2018 - 20:06

Θέμα ημερών είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση καθόδου του πρώην Υφυπουργού Κώστα Σπηλιόπουλου για την διεκδίκηση του θώκου του  Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, υποψηφιότητα που όλα δείχνουν ότι θα αγκαλιαστεί από ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις και καταξιωμένα πρόσωπα της Αυτοδιοίκησης.  
Ο έμπειρος Αχαιός πολιτικός κατεβαίνει με ιδιαίτερη ώθηση, που του προσδίδουν οι συμμαχίες που ήδη έχει εξασφαλίσει από τον κεντροαριστερό, αλλά και τον κεντροδεξιό χώρο.
Χαρακτηριστικό της δυναμικής που αναπτύσει η υποψηφιότητα Σπηλιόπουλου είναι το γεγονός, ότι πολλά στελέχη τόσο του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, όσο και της Ν.Δ. στην Δυτική Ελλάδα, προτίθενται να στηρίξουν ανοικτά και δημόσια τον πρώην βουλευτή Αχαίας, με πολλούς μάλιστα να είναι διατεθειμένοι να συμμετάσχουν και στο ψηφοδέλτιο.
Και αυτό γιατί ο Κώστας Σπηλιόπουλος θεωρείται από πάρα πολλούς ως η ενδεδειγμένη λύση για να συσπειρώσει ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις και να δώσει προοπτική ανανέωσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Κάτι που δεν δύνανται να προσφέρουν, ούτε ο «εξαντλημένος» από δύο αδύναμες και ατελέσφορες θητείες Απόστολος Κατσιφάρας, ούτε και ο άπειρος και άγνωστος σχετικά Νεκτάριος Φαρμάκης.
Ωστόσο, ο κ. Σπηλιόπουλος κρατάει χαμηλούς τόνους και διατηρεί κρυφά τα χαρτιά του, σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του Συνδυασμού του και τα «ανοίγματα» που θα δρομολογήσει  σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους.  
Γίνεται σαφές, λένε έμπειροι αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί παράγοντες της περιοχής, ότι η υποψηφιότητα Σπηλιόπουλου, φαντάζει η μόνη πραγματικά ακομμάτιστη, πολυσυλλεκτική, αλλά ταυτόχρονα και αξιόπιστη λύση, που θα προσφέρει στην πολύπαθη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την απαιτούμενη ώθηση που χρειάζεται, για να κερδίσει την πολυπόθητη ανάπτυξη και εξωστρέφεια που της αξίζει και δικαιούται.