ΜΙΛΙΟΡΑ ΦΑΡΜ: Η πιο hi - tech φάρμα εκτροφής προβάτων βρίσκεται στην Αχαϊα

Δημοσιεύτηκε: 27/03/2019 - 07:45

Η ΜΙΛΙΟΡΑ ΑΕ δημιουργήθηκε το 2016 από ανθρώπους με εικοσαετή πείρα στον χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας, οι οποίοι αξιοποίησαν την τεχνογνωσία τους στον πρωτογενή τομέα ώστε να δημιουργήσουν μια σύγχρονη μονάδα προβατοτροφίας. Η επιλογή της περιοχής, η μελέτη των εγκαταστάσεων και η εξειδίκευση του επιστημονικού προσωπικού που συνεργάζεται με τη ΜΙΛΙΟΡΑ ΦΑΡΜ αποτέλεσαν τη βάση για μια πρότυπη μονάδα με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές λειτουργίας.
Τα ζώα αναπαραγωγής αφορούν όλους τους κτηνοτρόφους οι οποίοι αναζητούν να βελτιώσουν το κοπάδι τους με πρόβατα υψηλής γαλακτοπαραγωγής. Το γάλα διατίθεται σε μεγάλες εταιρίες του κλάδου που δραστηριοποιούνται χρόνια στο νομό καθώς και σε τυροκομεία της Αχαΐας.
Οι εγκαταστάσεις της ΜΙΛΙΟΡΑ ΦΑΡΜ βρίσκονται σε μια ιδανική τοποθεσία στο Καγκάδι Αχαΐας και έχουν κατασκευαστεί μετά από ειδική μελέτη με βάση ευρωπαϊκά πρότυπα υψηλών προδιαγραφών. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ευζωία του κοπαδιού αλλά και η άρτια ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.
H μονάδα διαθέτει δικό της κτηνιατρείο άρτια εξοπλισμένο για τη διενέργεια χειρισμών ρουτίνας αλλά και την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.