Πάτρα: Ο Δήμος ψήνει την Κυριακή του Πάσχα στις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα

Δημοσιεύτηκε: 18/04/2019 - 19:10

Γιορτινό Πασχαλινό τραπέζι θα στήσει και φέτος ο Δήμος Πατρέων την Κυριακή του Πάσχα. Όπως είπε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το φετινό πασχαλινό τραπέζι του Δήμου θα γίνει στο Λαϊκό Στέκι στις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα στα Ζαρουχλέικα (στην οδό Μιλήτου 5).
Είναι η 2η χρονιά, που η Δημοτική Αρχή της Πάτρας θα κάνει Πασχαλινό γλέντι στη λαϊκή αυτή γειτονιά της πόλης, με δωρεάν ψητά αρνιά για όλους.
Πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πατρέων τόνισε τα εξής: «όπως πέρυσι έτσι και φέτος την Κυριακή του Πάσχα, στο Συγκρότημα των Εργατικών Κατοικιών, διοργανώνουμε ένα εορταστικό γλέντι με ψήσιμο αρνιών. Καλούμε το λαό της Πάτρας να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Καταλαβαίνουμε ότι όλοι έχουν προγραμματίσει στα σπίτια τους γιορτή, μπορούν όμως, όσοι θέλουν να βρεθούμε μαζί, από τις 10.30 το πρωί της Κυριακής. Ο Δήμος μας έχει προετοιμαστεί ήδη γι αυτή τη γιορτή, γιατί εμείς συνδυάζουμε το γλέντι και τη μουσική με τον αγώνα και την προσπάθεια. Τέτοιου είδους γιορτές να έχουν συνέχεια και για τα επόμενα χρόνια».
Στην πλατεία, μπροστά στο χώρο του Λαϊκού Στεκιού, εκεί θα στηθεί και φέτος το γλέντι, με τις ψησταριές, αλλά και όλα όσα θα τα συνοδεύουν, όπως κρασί, σαλάτες, κόκκινα αυγά και τσουρέκια.
Στην συνέντευξη Τύπου ήταν παρόντες διαμερισματικοί σύμβουλοι του Νοτίου Διαμερίσματος και ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα.