Κορωνοϊος: 25 οι νεκροί στην Ελλάδα -Τρεις σήμερα

Δημοσιεύτηκε: 26/03/2020 - 17:45

‘Ένας 70χρονος από τη Γλυφάδα είναι το 25ο θύμα του κορωνοίου στη χώρα μας. Ο 70χρονος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου  Ευαγγελισμός, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και η σύζυγός του.
Νωρίτερα πέθανε 64χρονος από τη Δαμασκηνιά Κοζάνης εξαιτίας του κορωνοϊού. Πριν λίγες ημέρες είχε ανακάμψει λίγο ωστόσο δεν τα κατάφερε και έχασε τη «μάχη» με τη ζωή. Ο 64χρονος είχε χάσει και τον 90χρονο πατέρας του από τον ιό.
Νωρίτερα σήμερα ένας 46χρονος στρατιωτικός στην Ξάνθη ήταν το 23ο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί θετικός στο κορονοϊό και είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν.
 Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, απεβίωσε και αποτελεί τον δεύτερο ασθενή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και πεθαίνει στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.
Πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό θύμα του κορωνοϊού, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ΄ ΣΣ στην Ξάνθη και έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή, ενώ χαρακτηρίζεται και ως ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
0 46χρονος στρατιωτικός από την Ξάνθη
Νωρίτερα, ένας 46χρονος στρατιωτικός ήταν το δεύτερο θύμα του κορωνοϊού στην Ξάνθη, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικές ιστοσελίδες. Με τον νέο αυτό θάνατο, ο αριθμός των θυμάτων τη χώρα μας ανέρχεται σε 23.
 
Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί θετικός στο κορωνοϊό και είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν.
Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, απεβίωσε και αποτελεί τον δεύτερο ασθενή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πεθαίνει στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.
Πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό θύμα του κορωνοϊού, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ΄ ΣΣ στην Ξάνθη και έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή, ενώ χαρακτηρίζεται και ως ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τον διοικητή στην μονάδα όπου υπηρετούσε την Ξάνθη, κατά τη διάρκεια της πρωινής αναφοράς.
Την είδηση επιβεβαιώνουν και πηγές από το ΓΕΣ λέγοντας ότι πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό.
Το στέλεχος του Δ’ ΣΣ είχε προσέλθει στο νοσοκομείο πριν λίγες μέρες και παρέμενε στο σπίτι του ενώ όταν επιδεινώθηκε η κατάστασή του έκανε το τεστ το οποίο βγήκε θετικό.
aftodioikisis.gr