Σε απόγνωση ασθενής με κορονοϊό: Διαγνώστηκε 4 φορές θετικός

Δημοσιεύτηκε: 16/09/2020 - 11:05

Έχει διαγνωστεί τέσσερις συνεχόμενες φορές θετικός στον κορονοϊό. Αν και ασυμπτωματικός, παραμένει σε καραντίνα από τις 11 Αυγούστου. Ο 39χρονος άνδρας μιλώντας στο Live News, στο Mega, είπε ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο, γιατί άλλα του λένε οι γιατροί που τον παρακολουθούν και άλλες οδηγίες λαμβάνει από τον ΕΟΔΥ.
Κι ενώ οι γιατροί από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ επιμένουν να τον κρατούν σε καραντίνα έως ότου βγει αρνητικός, ο ΕΟΔΥ απαντά ότι ο περιορισμός των πρώτων 14ων ημερών, ήταν υπέρ αρκετός και ότι μπορεί να επιστρέψει κανονικά στην εργασία του. Παρ’ ότι δουλεύει στην εστίαση και συναναστρέφεται με κόσμο, και επέμεινε, για να πάρει μια ακόμα πιο ξεκάθαρη απάντηση από τον ΕΟΔΥ.
Πήγε λοιπόν, πάλι πίσω στο νοσοκομείο, για να λάβει την απαραίτητη βεβαίωση, για να την προσκομίσει στην εργασία του και να πάρει έγκριση, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στην δουλειά του. Η απάντηση τον φέρνει σε απόγνωση. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν μπορεί να τον διαβεβαιώσει για τίποτα.
Πάντως, ο 39χρονος δεν είναι το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα όπου διαπιστώθηκε πως ο ιός μπορεί να επιμένει.
Ο 39χρονος παραμένει σε καραντίνα εκτιμώντας ότι αυτό είναι το πιο σωστό να κάνει, και ελπίζει σύντομα να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη του κορονοϊού.
Μένω στο σπίτι σε καραντίνα
"Η υγεία μου είναι μια χαρά, δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Το τελευταίο θετικό τεστ το έκανα την Παρασκευή που μας πέρασε", ανέφερε ο 39χρονος, συμπληρώνοντας ότι μένει στο σπίτι του σε καραντίνα.
"Μίλησα και με λοιμωξιολόγο στον ΕΟΔΥ και με το 1135 και μου είπαν τα ίδια πράγματα. Μου είπαν ότι αν κάνω τεστ και βγω θετικός να κάτσω 7 μέρες στο σπίτι. Και ο κύριος που μίλησα μου είπε να μην κάνω άλλο τεστ και αν νιώθω καλά να βγω έξω. Δεν γνωρίζω πώς κόλλησα", πρόσθεσε ο ίδιος.
 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO