Βρήκε το χαμένο σκύλο της έπειτα από 3 χρόνια αλλά δεν θέλησε να τον κρατήσει - Δείτε το συγκινητικό λόγο (φώτο)

Δημοσιεύτηκε: 26/03/2020 - 23:15

Μια νεαρή κοπέλα έχασε το σκύλο της για να το ξαναβρεί μετά από 3 ολόκληρα χρόνια. Εντωμεταξύ, ο σκυλάκος είχε βρει νέο αφεντικό, οπότε η νεαρή κοπέλα, με πόνο στην καρδιά, επέλεξε να τον αφήσει με το νέο του ιδιοκτήτη.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της στο Twitter, η νεαρή Άλις ήταν με τους γονείς της όταν πέρασε από τη γειτονιά όπου ο σκύλος της είχε χαθεί πριν από 3 χρόνια.
Μάλιστα, τον είδε να βολτάρει με το καινούριο του αφεντικό, που του είχε δώσει καινούριο όνομα, με το σκύλο να μην ανταποκρίνεται στο παλιό του.
Ειδικότερα, ο σκύλος δεν αναγνώρισε την παλιά του αφεντικίνα, αλλά η νεαρή κοπέλα είπε ότι επρόκειτο για το δικό της ζώο.
Όταν ήταν μικρός, λάτρευε τους κύβους ζάχαρης, κι όταν άκουγε τη λέξη ζάχαρη έτρεχε κι έχωνε τη μουσούδα του στην τσέπη της αφεντικίνας του για να βρει την αγαπημένη του λιχουδιά.
Έτσι έγινε και κατά τη διάρκεια κι αυτής της συνάντησής τους, γεγονός που επιβεβαίωσε πως πρόκειται για το δικό τους χαμένο σκυλάκο.
Όμως, η νεαρή κοπέλα -που είχε γεμίσει τη γειτονιά με αφίσες και φωτογραφίες του χαμένου της σκύλου- επέλεξε να μην πάρει ξανά πίσω το σκύλο της. Δεν ήθελε να του στερήσει την καινούρια του οικογένεια και να προκαλέσει και πάλι το άσχημο συναίσθημα του αποχωρισμού.
Η ευτυχία του ζώου της υπερίσχυσε της δικής της ευτυχίας.