Άγριο κράξιμο σε Ε.Τσολάκη για φοιτήτρια στο ΑΠΘ: «Ντροπή και αίσχος»

Δημοσιεύτηκε: 08/11/2019 - 16:35

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σχολίασαν με άκομψο τρόπο την παρενόχληση που δέχθηκε φοιτήτρια του ΑΠΘ στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου.
Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, τους είδαμε να χασκογελάν και να κάνουν χαβαλέ.
Και τι δεν είπαν: « Έσταζε το ταβάνι;», «έπεσε ο καφές και την πιτσίλισε» γελώντας όλη την ώρα. Όλοι τους.
Η πανελίστρια λίγο μετά τη μια το βράδυ της Πέμπτης, ποστάρε μια φωτογραφία με μια σκιά γυναίκας και γράφει «Ειλικρινά λυπάμαι πολύ που σήμερα άθελά μου στεναχώρησα.Η πρόθεσή μου πότε δεν ήταν να θίξω, να προσβάλλω η να υποτιμήσω. Ζητώ συγγνώμη.

Ο κόσμος εξαγριώθηκε και απαντά στη…συγνώμη της Τσολάκη:
«Αλήθεια γιατί κατόπιν εορτής; εκείνη την ώρα ήθελες να φανείς χρήσιμη στα αφεντικά σου και να κάνεις κάτι χρήσιμο σαν καλό ρομποτάκι; εμένα με θλίβει που στο άκουσμα μιας είδησης σεξουαλικής επίθεσης το πρώτο πράγμα που σας ήρθε είναι να το γελοιοποιήσετε, ενώ σαν γεγονός μόνο αποτροπιασμό δημιουργεί όταν ειδικά το υφίσταται ένας άνθρωπος. Ειδικά από γυναίκες για τις γυναίκες περίμενα ενσυναίσθηση… ντρέπομαι για την κοινωνία που ζω και την τηλεόραση που είναι καθρέφτης της»
«Ντροπή και αίσχος!!Οτι χειρότερο να κοροϊδεύετε με αυτόν τον τρόπο την φοιτήτρια. Νομίζω πως αν τύχαινε σε έναν απο εσάς δεν θα γελούσατε σαν ζώα!»
«Είσαι κοπέλα 20χρονών. Φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Πας να διαβάσεις στη βιβλιοθήκη και πέφτεις θύμα ασέλγειας, με αυτόν που κάθεται πίσω σου να αυνανίζεται και να ολοκληρώνει στην πλάτη σου. Παθαίνεις σοκ και ουρλιάζεις. Ο θύτης συλλαμβάνεται. Τρέμεις. Το συζητάς με γονείς, φίλους, συμφοιτητές. Μπορεί και με κανέναν. Ντρέπεσαι. Και ας μη φταις σε τίποτα. Κάθεσαι την επόμενη μερα να δεις τηλεόραση ή να χαζέψεις κάποιο βίντεο. Πέφτεις στο μεσημεριανό του ΣΚΑΙ. Βλέπεις ένα πάνελ να διακωμωδεί το περιστατικό σου. Να γελάει. Μπροστά στα μάτια σου. Ακούγονται φράσεις όπως «αν έσταζε το ταβάνι», «έπεσε ο καφές και την πιτσίλισε», «ήταν ένα μέτρο πίσω της αλλά είναι 20 χρονών και έτσι εξηγούνται όλα», «ήταν στην πλάτη της γιατί αλλιώς θα έπρεπε να κάνει γκελ», «αν υπήρχε συναίσθημα». Κι άλλα γέλια. Ασέλγεια ξανά. Σε live πανελλήνια μετάδοση. Στο πάνελ βρίσκονται τρεις γυναίκες. Αυτές θα έπρεπε να σε καταλάβουν. Να καταλάβουν πόσο άσχημο μπορεί να είναι όλο αυτό για μια γυναίκα. Ξεκαρδίζονται κι αυτές. Το στομάχι σου γίνεται κόμπος. Παίρνεις βαθιά ανάσα. Ένας συνεργάτης της εκπομπής πηγαίνει κρυφά και ρίχνει νερό(!) από πίσω σε μια από τις γυναίκες του πάνελ για να κάνει αναπαράσταση. Να κάνει αναπαράσταση αυτού που σου συνέβη. Τα γέλια τους ακούγονται σε όλο το πλατό. Είσαι μόνη στον καναπέ. Και ξαφνικά φταις.»
«Καμία ειλικρίνεια δεν έχει η συγγνώμη σου έχεις φάει το κράξιμο του αιώνα κ πας να σώσεις τους followers. Η στάση σου σε όλο το ζήτημα, η έλλειψη παιδείας κ ενσυναισθησης, ή εστω μιας κάποιας ντροπής, ήταν πασιφανή σήμερα. Και μ αυτη την επιφανειακή κ τόσο ψεύτικη ανάρτηση το κάνεις ακόμα χειρότερο. Τουλάχιστον αποδέξου αυτό που είσαι κ μέχρι που φτάνεις»