Κιμ Καρντάσιαν:"Βάζω τα παιδιά για ύπνο και ξενυχτάω μελετώντας για τη νομική"

Δημοσιεύτηκε: 17/04/2019 - 11:40

Αποφασισμένη να ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών της στα νομικά και να αποκτήσει άδεια δικηγόρου μέχρι το 2022 είναι η Κιμ Καρντάσιαν που αποκάλυψε ότι ξενυχτά διαβάζοντας. Οι αποκαλύψεις για τους στόχους που έχει θέσει η δημοφιλής τηλεπερσόνα της Αμερικής προκάλεσαν αντιδράσεις από τους followers της στα social media οι οποίες δεν ήταν ολες θετικές.
Έτσι με ένα μακροσκελές πόστ που συνοδευόταν από μια φωτογραφία μαζί με τις δυο δικηγόρους-μέντορές της την Τζέσικα Τζάκσον και την Έριν Χάνεϊ, η ίδια απάντησε σε όλους αναφέροντας:
«Είδα μερικά σχόλια από ανθρώπους που έλεγαν πως είναι οι διασυνδέσεις μου, τα προνόμια μου ή τα λεφτά μου που με έφεραν εδώ, όμως δεν είναι έτσι.
Ένας μάλιστα μου είπε "να κάτσω εκεί που κάθομαι". Θέλω οι άνθρωποι καταλάβουν πως δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να σε περιορίζει να κυνηγήσεις τα όνειρα σου και το να πετύχεις νέους στόχους. Μπορείτε να ανοίξετε το δικό σας δρόμο, όπως κάνω και εγώ», γράφει η Καρντάσιαν.
«Τα επόμενα τέσσερα χρόνια χρειάζονται τουλάχιστον 18 ώρες μελέτης ανά εβδομάδα. Θα συμμετέχω σε γραπτές εξετάσεις και τεστ πολλαπλής επιλογής ανά μήνα.
«Τα Σαββατοκύριακα είμαι μακριά από τα παιδιά μου. Δουλεύω όλη τη μέρα, τα βάζω για ύπνο το βράδυ και συνεχίζω τη νύχτα μελετώντας».